fbpx

Toyota Constanta

 

Slide RABLA 2022

Misiunea noastra este sa iti oferim o experienta unica si lipsita de griji atunci cand intentionezi sa cumperi o Toyota. De la noi ai oportunitatea sa primesti toate detaliile de care ai nevoie, atunci cand sunt curiozitati referitor la versiune, motorizare sau felul in care functioneaza tehnologia Toyota Hybrid. In plus, poti primi sfaturi despre cum iti poti pastra masina eficienta si fiabila pentru multa vreme. Tot de la noi poti primi si informatii despre cum poti profita de avantajul programului Rabla 2022.
Completeaza formularul de mai jos si spune-ne ce-ti doresti.

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii retailer-ului autorizat Toyota Constanta ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyotaconstanta.ro si in reprezentanta Toyota Constanta. 

** Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru vehciulele Toyota Prius Plug-in Hybrid, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid si Toyota bZ4X. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului si a ecobonusului disponibile prin programul Rabla Plus 2022, prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si sub rezerva acceptarii retailer-ului autorizat Toyota Constanta ca producator validat in program.  Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul si ecobonusul Rabla Plus fiind calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.